Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

Veronika Weberová
Okna 85
tel: 774743931
napište nám
Telefon červenec/srpen : po-čt 9-15h
Email : PO-PA do 24hodin

ZBOŽÍ V AKCI

NOVINKY

arr3ZAREGISTRUJTE SE A NAKUPUJTE VÝHODNĚJI!Registrací u nás získáte mnoho výhod.Automatická sleva 1% hned na první nákup,další slevy podle výše... arr3NAKUP A VYHRAJ! Nakup a vyhraj deku se jménem.Akce probíhá od 29-8-2018 - 30-9-2018 23:59 SEČVýherce zveřejníme... arr3Ochrana osobních údajůJak chráníme údaje ,které nám svěřujete při provedení objednáky?Bližší informace najdete zde "...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Naše zásady ochrany osobních údajů celé znění

  2. Udělujete tímto souhlas Veronice Weberové se sídlem Okna 85 47162 IČ 86882031., zapsaná v živnostenském rejstříku vedeném Městským úřadem Česká Lípa, č. j. 350101-1446060 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  3. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  4. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  5. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  6. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  7. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu webroucek.cz@gmail.com s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů